Η Εταιρία Photo 1XEROXΗ Εταιρία Photo 3
Print your self

Η Εταιρία

Η εταιρία Ionas Print δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στο χώρο των Γραφικών Τεχνών, επιτυγχάνοντας μια ανοδική πορεία. Eιδικεύεται σε offset εκτυπώσεις και ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού και μεσαίου τιράζ με μοναδική σχέση υψηλής ποιότητας ΕXTRA-QUALITY-PRINTING και ανταγωνιστικότερων τιμών.

Το δημιουργικό της τμήμα σας παρέχει ποικιλία προτάσεων γρήγορα και υπεύθυνα, προτείνοντας πρωτότυπες δημιουργικές ιδέες, ικανές για την ανάδειξη & προβολή της επιχείρησή σας και των προϊόντων της. Τα σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης και τα εκτυπωτικά μηχανήματα Offset που διαθέτουμε σε συνδυασμό με την πείρα μας, είναι η καλύτερη εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα, προβολής των πελατών μας.


Με εκτίμηση
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

5000 τεμ. φυλλάδια Α5, 2 όψεις εκτύπωση, χαρτί 150gr Velvet με έτοιμη μακέτα.

150 €


1000 τεμ. κάρτες, 2 όψεις εκτύπωση, χαρτί 300gr Velvet, με πλαστικοποίηση ματ δύο όψεις παράδοση αυθημερόν, μόνο για επαγγελματίες των γραφικών τεχνών.

30 €


 
IonasPrint Προσκλητήριο IonasPrint Προσκλητήριο Παιδικό

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ

Παντρεύεστε? Βαφτίζετε το μωράκι σας?
Η εταιρία μας σχεδιάζει προσκλήσεις γάμου και βάφτισης που τις χαρακτηρίζει η υψηλή αισθητική, προσαρμοσμένη στο ύφος και τις ιδιαιτερότητες σας.
Αναλαμβάνουμε από το σχεδιασμό του προσκλητηρίου, έως το τελικό αποτέλεσμα (επιλογή χαρτιού, εκτυπωτικές τεχνικές).
Ελάτε να το σχεδιάσουμε μαζί και να το παραλάβετε σε προσιτή τιμή. (τιμή: από 0.90 ευρώ το τεμάχιο)

28/11/2014 - ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ GAONLINE.GR
Σας παραθέτουμε το ling σχετικά με το αφιέρωμα που έγινε για μας σχετικά με τη ψηφιακή μας μηχανή COLOUR J75 PRESS XEROX. http://gaonline.gr/site/xerox-ionasprinting/